دکتر بنائی: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد یک ظرفیت بسیار بالا برای شهرستان است.

جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با حضور نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جلسه شورای اداری این واحد دانشگاهی ضمن خوش آمدگوئی به نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی حضور وی در جلسه هیات رئیسه را مورد تقدیر قرار داد و هدف از دعوت نماینده شهرستان را در نشست شورای اداری دانشگاه، هم اندیشی، هم افزایی و بررسی راه کارهای توسعه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به عنوان اولین مرکز آموزش عالی شهرستان عنوان کرد.
دکتر حسن زاده نخست به تاریخه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در سال 1364 با دو رشته در مقطع کاردانی پرداخت وی به امکانات و پتانسیل ها بویژه در بخش کارگاه ها و آزمایشگاه های فنی و مهندسی و علوم پزشکی و مجتمع بزرگ ورزشی امام علی (ع)، مجتمع های خوابگاهی پسران و دختران و سلف سرویس واحد گناباد اشاره کرد و اینکه بنا به تقاضاهایی که تا سال 1386 وجود داشت بیشترین سرمایه گذاری در ایجاد رشته های فنی و مهندسی و بویژه گرایش های متعدد برق صورت گرفته است بنحوی که واحد گناباد را به عنوان قطب برق در کشور می شناختند.

رئیس واحد گناباد ادامه داد: از چند سال گذشته به این طرف آنچنان استقبالی از رشته های برق صورت نگرفته است و لذا رویکرد ما در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با توجه به نیاز سنجی که انجام شد حرکت به سمت و سوی راه اندازی و ایجاد رشته های علوم انسانی در مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده است بنحوی که در سال تحصیلی قبل و همچنین سال تحصیلی 97-96 بیشترین پذیرش دانشجو را در رشته های علوم انسانی شاهد بوده ایم.
حسن زاده به دلایل کاهش دانشجو در مراکز آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی هم اشاره کرد. وی کاهش جمعیت دانش آموزی، دوری برخی از شهرستان ها از مراکز استان ها، ایجاد برخی مراکز آموزش عالی بدون در نظر گرفتن امکانات و زیر ساخت های لازم، عدم توجه به عدالت آموزشی در تصویب رشته ها و در نظر گرفتن قابلیت ها و پتانسیل هایی که بویژه در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد را از جمله برخی از موارد در کاهش و جذب دانشجو عنوان کرد.
دکتر حسن زاده به فرموده مقام معظم رهبری اشاره کرد که دانشگاه ازاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالی در سراسر کشور است و افزود: هدف از تشکیل و تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی خدمت به فرزندان و آینده سازان ایران اسلامی است که در نقاط محروم زندگی می کنند و قادر نیستند به شهرهای بزرگ برای ادامه تحصیل بروند و ما افتخار می کنیم که خدمتگزاران به این قشر هستیم.
رئیس واحد گناباد به مقوله درآمدزایی غیر از محل شهریه هم پرداخت وی به اقداماتی که در این زمینه اندیشه شده است از قرادادهایی که با بخش دولتی و خصوصی جهت استفاده از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، مجتمع ورزشی، سلف سرویس و مجتمع های خوابگاهی پسران و دختران منعقد شده است تا راه اندازی مهمانسرا به زیر کشت بردن 8000 متر از اراضی زراعی واحد به محصول زعفران، گسترش مجتمع دامداری و حرکت در مسیر راه اندازی شرکت های دانش بیان که در این مسیر واحد موفق شده است برای اولین بار در استان تایید صلاحیت آزمایشگاه همکار بتن و همچنین مجوز صدور شرکت دانش بنیان را اخذ نماید. و...اشاره کرد.
حسن زاده از تعامل خوب دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با دستگاه ها و ارگان های اجرایی شهرستان و بویژه با دانشگاه علوم پزشکی در جهت استفاده دانشجویان رشته های علوم پزشکی از بیمارستان ها و تعامل حوزه سما با آموزش و پرورش شهرستان هم گفت.وی به این نکته هم اشاره کرد که واحد گناباد از معدود واحدهایی در کشور می باشد که در رشته های علوم پزشکی همزمان دو رشته پرستاری و مامایی را با هم و در آن واحد دارد.
رئیس واحد گناباد این مورد را هم متذکر شد که: با توجه به راه اندازی آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه سما، در سال تحصیلی 97-96 شاهد پذیرش دانش آموز در این مقطع بودیم. وی از افزایش دانش آموز در مقاطع دبستان های پسرانه و دختراه سما و اینکه دانش آموزان سا گناباد بیشترین درصد قبولی در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی را به خود اختصاص داده اند هم گفت
رئیس واحد گناباد با بیان اینکه جناب آقای دکتر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس و جناب آقای دکتر رهبر ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید داشته و دارند که هیج واحدی در کشور منحل و یا تعطیل نخواهد شد. گفت: با توجه به اهمیت و نقش مجلس شورای اسلامی در گسترش آموزش عالی در کشور، این نهاد مردمی با در نظر گرفتن زیر ساخت ها، پتانسیل های بالا، قابلیت های کم نظیر و از همه مهمتر نقش بی بدیلی که دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش آموزش عالی در جای جای میهن اسلامی داشته و دارد، می تواند با حمایت هایی که بعمل آورد کمک شایانی به ارتقا و اعتلای بیش از پیش این بزرگترین دانشگاه حضوری جهان داشته باشد
در این نشست دکتر بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از حضورش در واحد گناباد، سابقه طولانی و خدماتی که دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به شهرستان داشته است را یادآور شد و تلاش هایی که در این زمینه شده است را در خور تحسین دانست
بنایی که خود دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی گناباد می باشد با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی زیرساخت های اصلی توسعه فرهنگ و علم و دانش جامعه هستند افزود: قبل ورود به عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی، با دانشگاهیان و بویژه اسایتد و هیات رئیسه واحد گناباد مشورت کرده و نظر این قشر را جویا شده است خواستار مشارکت بیشر جامعه دانشگاهی شهرستان در جهت ارتقاء و اعتلای برنامه های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی گناباد شد.
دکتر بنایی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و امکانات و پتانسیل های آن را یک ظرفیت بسار بالا در شهرستان دانست و افزود هدف نه تنها حفظ وضعیت موجود بلکه ارتقا و اعتلای بیش از پیش این اولین مرکز آموزش عالی شهرستان می باشد و این مهم با تلاش مجموعه و حمایت هایی که مسئولین شهرستان و من به عنوان نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی دارم محقق خواهد شد.
در این جلسه که در محیطی صمیمی برگزار شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید. معاونان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد نیز به بیان دیدگاه ها و نقططه نظرات خود پرداختند