دکتر تمامگر: انجمن های علمی دانشجویی، بستری برای شکوفایی استعدادها و رشد انگیزه ها

به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه ها، تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه های مناسب برای فعالیت های جمعی علمی، همچنین بهره گیری از توانمندی و خلاقیت آنان در تحقق توسعه علمی و نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری انجمنهای علمی دانشجویی حوزه های مختلف دانش با حمایت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور تشکیل می شوند این مطالب بخشی و گزیده ای از آئین نامه انجمن های علمی دانشجویی بود که دکتر محمدرضا تمامگر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با اشاره به آن، به بیان فعالیت های انجمن های علمی واحد دانشگاهی گناباد پرداخت
تمامگر در همین راستا افزود: هدف از تاسیس انجمن های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در وهله نخست بستری برای شکوفایی استعدادها، رشد انگیزه ها، پویایی و نشاط علمی دانشجویان و در مرحله بعدی  فعالیت بیشتر دانشجویان در برنامه ها و فعالیت های گروهی و استفاده از خرد جمعی می باشد وی اضافه کرد:  مهارت هایی را که دانشجویان در این زمینه و در این میدان کسب می کنند وقتی دانش آموخته شدند و وارد اجتماع و بویژه بازار کار می شوند آنها را توانمندتر نشان می دهد.

تمامگر با بیان اینکه در حال حاضر شش انجمن علمی، مددکاری، پرستاری، برق، کشاورزی، حسابداری و رباتیک در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد موجود می باشد. انجمن علمی کشاورزی را که در سال 1383 تاسیس شده است به عنوان اولین انجمن علمی واحد گناباد معرفی کرد.
دکتر تمامگر اضافه کرد: با توجه به پیگیری ها و درخواست هایی که از ناحیه دانشجویان رشته های مامایی و تاسیسات وجود دارد در آینده شاهد راه اندازی انجمن های علمی مامایی و تاسیسات هم خواهیم بود.
تمامگر با یبان اینکه دانشگاه با کمک های مادی و معنوی و اخذ مجوزهای لازم از انجمن های علمی حمایت می کند. برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری ایستگاه های سلامت و مشاوره، برگزاری سخنرانی ها و سمینارهای علمی، اردوهای علمی و...را بخشی از فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه برشمرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد انجمن علمی مددکاری اجتماعی واحد را نه تنها یکی از فعالترین انجمن های علمی واحد بلکه در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان یکی از موفق ترین انجمن های علمی دانشجویی دانست و در بیان فعالیت های انجمن مذکور افزود: حوزه و فعالیت های این انجمن مطابق با اساسنامه انجمن است وی ادامه داد: مطالعه و بررسی مسائل و مشکلات مختلف حرفه مددکاری، کمک به ترویج و توسعه جنبه های مختلف آموزش علمی و نظری مددکاران و خدمات اجتماعی به منظور تقویت کیفی و علمی رشته مددکاری اجتماعی و راهنمایی و تشویق علاقمندان و داوطلبان به حرفه مددکاری، همکاری با نهادها و سازمان ها و ارگان های مختلف مرتبط با امور اجتماعی جهت پیشبرد امور مربوط به مددکاری اجتماعی، تعمیم و تعمیق و ارتباط علمی و پژوهشی بین اعضا، ایجاد ارتباط مستمر و متقابل و تعامل بیشتر بین دانشگاه و مراکز و نهادها و دستگاه های مرتبط با امور اجتماعی و....از جمله فعالیت ها و عملکرد انجمن علمی مددکاری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در شهرستان می باشد.
تمامگر اردیبهشت ماه هر سال را زمان انتخاب اعضا و دبیر انجمن قید کرد و گفت: دانشجویان کلیه گرایش ها و مقاطع تحصیلی یک رشته دانشگاهی، اعضای انجمن علمی متناظر با همان رشته به شمار می روند و دانشجویان می توانند در فرآیند انتخاب دبیر نیز که شرایط خاص خود را دارد شرکت نمایند.
فاطمه بسکابادی دانشجوی رشته مددکاری اجتماعی و دبیر انجمن علمی مددکاری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد نیز مشارکت و همراهی دانشجویان در مقاطع مختلف کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مددکاری، جامعه شناسی و پژوهش علوم اجتماعی را با انجمن مددکاری بسیار خوب و سازنده توصیف کرد
وی یکی از موفقیت های انجمن و اینکه ارگان ها و دستگاه های مرتبط با امور اجتماعی شهرستان تعامل خوبی با انجمن مددکاری واحد گناباد دارند را بجز اراده قوی و توانمندی دانشجویان، برگزاری سه کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و وجود اساتید مجرب در گرایش های مختلف آن عنوان کرد
بسکابادی، جمع آوری کمک های غیر نقدی از سوی مجموعه واحد و در سطح شهرستان برای مردم زلزله زده کرمانشاه که بالغ بر یک کامیون شده است، مشارکت با شهرداری گناباد در بحث فضای سبز و درخت کاری، اهدای خون در هفته انتقال خون، مشارکت با اداره بهزیستس گناباد در جشن معلولین، سرکشی از خانه سالمندان و تهیه هدایا جهت این عزیزان، برپایی نمایشگاه کتاب در هفته کتاب و...از جمله بخشی از فعالیت های اخیر انجمن مددکاری برشمرد.