حوزه سما گناباد، پیشگام طرح شهاب در شهرستان

جشن تکلیف دانش آموزان دختر پایه سوم دبستان دخترانه سما واحد گناباد برگزار شد.
مهندس روح اله امیری معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد گناباد در این آئین که در محل تالار دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و با حضور دکتر حسن زاده رئیس واحد گناباد، عباسپور معاون فرهنگی و دانشجویی واحد، دکتر محمدپور مدیر آموزش و پروزش شهرستان، دبیران و معلمان دبستان های سما و خانواده های دانش آموزان معتکف برگزار می شد ضمن تبریک ایام اله دهه مبارک فجر، ابتدا خطاب به دانش آموزان معتکف گفت: جشن تکلیف به معنای عید و جشن عبادت پروردگار است و پروردگار بزرگ از شما بندگان شایسته خویش می خواهد تا بیشتر از قبل او را ستایش کنید.

امیری که با زبان بچه ها سخن می گفت، افزود: داش آموزان عزیز خداوند تمامی بندگان خود را دوست می دارد اما شما بچه ها که گل های روی زمین هستید در نزد خداوند جایگاه ویژه و بهتری دارید و شما را بیشتر به دلیل معصومیتتان دوست می دارد پس از حالا که بیشتر می توانید با اقامه نماز و راز و نیاز، با پروردگار سخن بگویید از شما می خواهم که برای همه، پدر و مادرهای گرامیتان، برای میهن عزیزمان، برای رهبر خوبمان، برای دبیران و معلمان سخت کوشتان، برای همه بچه های ایران اسلامی و برای هر که دوستش می دارید دعا کنید.
امیری پس از اینکه بهترین ها  را برای دانش آموزان سما و همه دانش آموزان آرزو کرد. دبیران و معلمان سما را مورد خطاب قرار داد و گفت: نشاط و شادی و اخلاق نیکو در محیط مدارس باعث رشد و تکامل دانش آموزان در همه زمینه ها از جمله جسمانی، عاطفی، اخلاقی و معنوی می شود وی با بیان اینکه: یکی از مهمترین مواردی که دین مبین اسلام به سرعت پیشرفت کرد و جهانی شد و در دل همه نشست، سیره، منش و اخلاق نیکوی پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد (ص) بود و در مجموع فلسفه بعثت پیامبر خاتم(ص)، توجه و به کارگیری کمال اخلاق و تعالی اخلاق در تمام عرصه‌های جامعه است. افزود: شما دبیران و معلمان و همکاران گرامی نقش مهمی در آشنا کردن و عمل به احکام دینی از سوی دانش آموزان دارید و با توجه به اینکه آموزش مفاهیم دینی و اسلامی به دانش آموزان امر مقدسی است پس سعی و تلاش کنید تا این آموزش به شکل صحیح و کارآمد به دانش آموزان منتقل شود تا نتیجه اش ماندگار باشد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما توصیه ای هم به خانواده های دانش آموزان معتکف داشت و آن اینکهک جامعه ای پیشرفت خواهد کرد که سازندگان آن به درستی مورد تربیت قرار گیرند و این مهم بر عهده خانواده ها و بویژه مادران است که فرزندان خود که دختران امروز و مادران فردا هستند را درست و صحیح مورد تربیت قرار دهند.
روح اله امیری در بخش دیگری از سخنان خود از طرح شهاب و اینکه حوزه سما گناباد اولین مجموعه آموزشی در شهرستان گناباد است که این طرح را اجرا می کند خبر داد و افزود: ما در مجموعه سما واحد گناباد این مژده را به خانواده ها و همشهریان گنابادی می دهیم که از سال گذشته که برآن شدیم برنامه ریزی کلی در رابطه با طرح شهاب که همان طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است را در دستور کار خود قرار دهیم. اکنون و با افتخار و اطمینان اعلام می کنیم که حوزه سما گناباد پیشگام و اولین مجموعه آموزشی در شهرستان هست که این طرح را استارت زده است.
امیری در ادامه ضمن تشکر از حمایت های دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و تمامگر معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی، خاطرنشان کرد: با هماهنگی که صورت گرفته است مقرر شد که تمام امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را در اجرای طرح شهاب بکارگیری و مورد استفاده قرار دهیم.
وی در همین راستا با تشکر از محمدپور مدیر آموزش و پرورش گناباد، ابراز امیدواری کرد: که با هماهنگی هایی که با مدیریت آموزش و پروش گناباد صورت خواهد گرفت این طرح شتاب بیشتری خواهد گرفت.
امیری به برنامه های آتی حوزه سما هم اشاره کرد و گفت: با توجه به استقبال خانواده ها از ثبت نام فرزندانشان در مدارس سما و اینکه افزایش دانش آموز را در حوزه سما شاهد هستیم و همانطور که در سال گذشته با اقداماتی خوبی که صورت گرفت موفق شدیم دوره اول متوسطه دختران را راه اندازی کنیم به حول و قوه پروردگار، هدف ما توسعه مدارس سما در سال آینده نیز خواهد بود
دکتر محمدپور مدیر آموزش و پروش گناباد نیز در سخنانی در این آیین، نقش ارزنده و سازنده مدارس سما را در شهرستان متذکر و یادآور شد و از مدارس سما گناباد به عنوان یکی از کاملترین مجموعه های آموزش و پرورش در شهرستان نام برد.
محمدپور پیشگام شدن حوزه سما را در طرح شهاب در شهرستان در خور تحسین دانست. در ابتدای این مراسم نیکوفر مدیر دبستان دخترانه سما، گزارشی از عملکرد سه ماه اول سال تحصیلی 97-96 دبستان را ارائه داد.